Programma informatie

Ali B op Volle Toeren

Ali B op Volle Toeren

tros nederland-3 Kijk alle uitzendingen en remakes hier terug!

In Ali B op Volle Toeren laat Ali B. de jeugd van nu kennis maken met de grootste Nederlandstalige hits ooit. Ali B. gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek, zonder dat ze ook maar een idee hebben wie hij of zij is. De rappers en de 'gouwe ouwe' staan voor de uitdaging om van elkaars bekendste nummer een persoonlijke remake te maken.

SEIZOEN 4: ALI B. OP VOLLE TOEREN
Ali B gaat met een bevriende rapper op bezoek bij de iconen van de Nederlandse muziek. Erik Mesie, Anita Meyer, Frank Boeijen, Heddy Lester, Rick de Leeuw, Lois Lane, Harry Slinger en Maribelle gaan dit seizoen de uitdaging aan, rapnummers naar hun persoonlijke stijl te transformeren. Voelen ze zich thuis bij de jonge muziekgarde en wat kunnen ze de huidige generatie nog leren?

Aan rappers Wudstik, Jiggy Djé, Ronnie Flex, Rico, Dicecream, Bokoesam, Feis en McFit de eer om samen met Ali B en producer Brownie Dutch, de successen van toen te laten herleven in hiphopstijl. Zijn de artiesten en rappers blij met de versie van de ander of wordt het een teleurstelling?

Remake Ali B & Typhoon

/
Ali B en Typhoon - Iedereen is van de wereld
Delen     Embed    

Embed deze video

Kopieer en plak onderstaande code.


Deel deze video via

E-mail deze video

  1. *
  2. *
  3. *

Ali B en Typhoon - Iedereen is van de wereld

Aflevering 8 - Ali B op Volle Toeren

Remake

| Ali B op Volle Toeren

ABOVT op Facebook

Foto's

Meer foto's 

Tweets over Ali B. op volle toeren

#ABOVT

Volg Sterren.nl