HomeHomeVeelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vind je veelgestelde vragen aan Sterren.nl. Heb je toch nog een vraag die niet in deze lijst voorkomt? Stuur hem dan naar sterren@tros.nl.

1. Op welke social media is Sterren.nl te vinden?

Social Media is een verzamelnaam voor alle internettoepassingen waarmee het mogelijk is om gegevens met elkaar te delen op een gebruiksvriendelijke en vaak leuke wijze. Ook Sterren.nl doet hier aan mee. Zo zijn wij niet alleen via Hyves te volgen, maar zijn we ook actief op Youtube, Twitter en Facebook. 

Door deze media in te zetten, willen wij onze bezoekers nog meer en sneller informeren. Wat zendt onze zender uit? Waar zijn de TROS Muziekfeesten? Waar treedt jouw artiest op? En nog veel meer informatie! Sterren.nl houdt dit allemaal voor jou bij. Wil jij niks missen op het gebied van artiesten, evenementen, prijsvragen en nieuws? Kijk dan wat onze Social Media aan jou te bieden hebben. 

Volg ons op Twitter: @Sterrennl 
Word ‘liker’ op Facebook: facebook.com/sterrennl 
Word vrienden op Hyves: Sterrennl.hyves.nl 
Bekijk video’s op Youtube: Youtube.com/sterrennl

2. Waar vind ik de foto's van de TROS Muziekfeesten terug?

Klik hier voor de foto's van een TROS Muziekfeesten. Elk Muziekfeest heeft een eigen pagina met foto's en video's.

3. Hoe krijg ik een TROS Muziekfeest in mijn woonplaats?

De TROS krijgt regelmatig aanvragen voor een Muziekfeest. Bij de keuze voor de steden kijkt de TROS naar een spreiding over het land, zodat het festijn voor iedereen goed bereikbaar is. Helaas kunnen wij aanvragen niet in behandeling nemen.

4. Zijn er rolstoelplaatsen tijdens de TROS Muziekfeesten?

Meestal zorgt de gemeente van de plaats waar het Muziekfeest plaatsvindt zelf voor een podium voor rolstoelers. Neem dus contact op met de gemeente. Als zij geen podium bouwen, zorg er dan voor dat je minstens een uur voor de start aanwezig bent. Vaak is er dan nog plek vooraan bij het podium.

5. Ik ben van de pers en wil graag als pers tijdens de TROS Muziekfeesten aanwezig zijn?

Stuur onze persdienst een mail. Of bel met de TROS en vraag naar de Afdeling Communicatie. Het telefoonnummer van de TROS is: 035 - 6715 715.

6. Waar vindt het TROS Muziekfeest precies plaats?

Dit TROS-feestje trekt duizenden mensen als publiek. Hiervoor is een groot plein nodig, in of vlakbij het centrum van de stad waar het Muziekfeest plaats vindt. Ga dus naar het grootste plein in of vlakbij het centrum en de kans is groot dat daar de welbekende Muziekfeesttent staat.

7. Moet ik een kaartje kopen voor een TROS Muziekfeest?

Nee, wij hebben goed nieuws voor je: het bezoeken van dit gezellige volksfeest is GRATIS. Je hebt dus ook geen kaartje nodig. Wel adviseren wij je om op tijd naar het plein te komen waar het Muziekfeest plaatsvindt, dan ben je verzekerd van een goed plekje.

8. Wanneer eindigt het TROS Muziekfeest?

De laatste noten schallen rond 23.00 uur over het plein.

9. Hoe laat begint het TROS Muziekfeest?

Een Muziekfeest begint rond 20.00 uur.

10. Wanneer zijn er in 2014 de Muziekfeesten?

De data van de TROS Muziekfeesten van 2014 zijn nog niet bekend. Sterren.nl zal dit zo snel mogelijk bekend maken. In 2013 stonden we in Uden, Purmerend en Steenwijk.

Nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van alle nieuwtjes en acties!

Facebook

Playlist

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.