HomeProgramma'sBeste ZangersActueel

Programma informatie

Beste Zangers

Beste Zangers

tros nederland-1 Vanaf zaterdag 21 mei 2016 bij AVROTROS op NPO1!

In 'Beste Zangers' reizen dit jaar acht Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel 'Beste Zanger'.

Dit keer is het de beurt aan Willeke Alberti, Brownie Dutch, Sharon Doorson, O’G3ne, René van Kooten en Jeroen van der Boom. De laatste deed in 2010 al eens mee aan de serie.

Bekijk hier alle optredens en uitzendingen van seizoen acht uit 2015!

Beste Zangers - laatste video's

/
De Beste Zangers van Nederland 25-07-2015
Delen     Embed    

Embed deze video

Kopieer en plak onderstaande code.


Deel deze video via

E-mail deze video

  1. *
  2. *
  3. *

De Beste Zangers van Nederland

25-07-2015

In het nieuwe seizoen van De Beste Zangers van Nederland reizen verschillende Nederlandse zangers en zangeressen af naar Ibiza waar zij strijden om de felbegeerde titel 'Beste Zanger van Nederland'. De gasten in deze reeks zijn: Do, Lange Frans, Jan Keizer, volkszanger Frans Duijts, The Voice of Holland-winnares Julia Zahra, Martin Buitenhuis en musicalster Anouk Maas. De artiesten zingen elkaars repertoire en laten zich van hun beste muzikale kant zien. Wie verrast het meest met zijn eigen versie van het nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen? In deze aflevering brengen de kandidaten een ode aan Nederlands bekendste rapper Lange Frans. Do brengt het nummer 'Hold back the river' van James Bay ten gehore en Frans Duijts zingt het prachtige nummer 'Zing voor me' van Lange Frans en Thé Lau.

Lange Frans

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.