HomeProgramma'sDe Beste Zangers van NederlandActueel

Programma informatie

De Beste Zangers van Nederland

De Beste Zangers van Nederland

tros nederland-1 Vanaf 3 augustus: seizoen 7 om 20:25 uur, dagelijks op NPO3!

In De Beste Zangers van Nederland reizen zeven Nederlandse zangers/zangeressen af naar zonnig Ibiza. Onder leiding van presentator Jan Smit strijden zij om de titel 'Beste Zanger van Nederland'.
Seizoen 8 van de Beste Zangers van Nederland is helaas afgelopen! Bekijk hier alle optredens en uitzendingen!

De Beste Zangers van Nederland geselecteerd voor Gouden Televizier-Ring!
De laatste kwalificatieronde voor de Gouden Televizier-Ring is gesloten en De Beste Zangers van Nederland zit erbij. Super bedankt voor jullie stemmen! Vanaf 26 augustus begint de stemming voor de Televizier-Ring. Spannend!

De Beste Zangers van Nederland

/
De Beste Zangers van Nederland 25-07-2015
Delen     Embed    

Embed deze video

Kopieer en plak onderstaande code.


Deel deze video via

E-mail deze video

  1. *
  2. *
  3. *

De Beste Zangers van Nederland

25-07-2015

In het nieuwe seizoen van De Beste Zangers van Nederland reizen verschillende Nederlandse zangers en zangeressen af naar Ibiza waar zij strijden om de felbegeerde titel 'Beste Zanger van Nederland'. De gasten in deze reeks zijn: Do, Lange Frans, Jan Keizer, volkszanger Frans Duijts, The Voice of Holland-winnares Julia Zahra, Martin Buitenhuis en musicalster Anouk Maas. De artiesten zingen elkaars repertoire en laten zich van hun beste muzikale kant zien. Wie verrast het meest met zijn eigen versie van het nummer van een ander? En wie mag zich uiteindelijk de Beste Zanger van Nederland noemen? In deze aflevering brengen de kandidaten een ode aan Nederlands bekendste rapper Lange Frans. Do brengt het nummer 'Hold back the river' van James Bay ten gehore en Frans Duijts zingt het prachtige nummer 'Zing voor me' van Lange Frans en Thé Lau.

Lange Frans

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.