HomeProgramma'sDe Winter VoorbijProgramma info

Programma informatie

“Het leven van een Volendammer artiest gaat niet altijd over rozen, maar vooral over asfalt”, is de veelgehoorde uitspraak van de bekende Volendammers Jan Smit, Nick & Simon en 3JS. 

Het hele jaar staat in het teken van wat ze het liefste doen: optreden in het hele land voor hun fans. Dit betekent dat er niet veel tijd meer over is om door te brengen met hun vrienden. Maar gelukkig gaan ze elk jaar op ‘schoolreisje’ in de vorm van het tv-programma 'De Zomer Voorbij'.

Vanaf 2015 gaan de mannen naast 'De Zomer Voorbij' ook 'De Winter Voorbij'! Na jarenlang de Zuid Europese stranden en boulevards onveilig te hebben gemaakt in De Zomer Voorbij gooit het Volendamse vriendenclubje Jan Smit en Nick & Simon het deze winter over een totaal andere boeg: Sneeuwpret in het Oostenrijkse Tirol!

De mannen binden in deze serie natuurlijk de skies onder en bewonderen al paraglidend het winterlandschap, maar ook zijn ze niet te beroerd om de lokale geiten te melken of de schnaps te proeven. Boventoon voert zoals iedere reis: plezier, lol en de liefde voor muziek.

De Winter Voorbij, vanaf woensdag 4 maart op NPO3!

Tweets over De Winter Voorbij

#dewintervoorbij

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.