HomeProgramma'sSterren.nl SpecialsSpecials 2014Nick & Simon kerstspecial

Nick & Simon Kerstspecial

Nick & Simon Kerstspecial
Donderdag 25 december
00.35 uur op NPO3

Zelden is het in de Wisseloord Studio's in Hilversum zo knus en gezellig geweest als tijdens de opnamen van Nick & Simon: Kerstspecial. Guido's orchestra, een gospelkoor, de volledige band van Nick en Simon en meer dan 25 kerstbomen; het past allemaal net in die ene studio.

Nick en Simon spelen zelfgeschreven kerstnummers afgewisseld met evergreens allemaal in een heerlijke jazzy sound. Zo komen onder andere de covers 'Let it Snow', 'Christmas Time With You' en 'Mistletoe and Wine' voorbij. Als ook internationale ster Katie Melua en Sandra van Nieuwland binnenkomen voor twee prachtige duetten, is de kerst pas echt begonnen! 

Nick & Simon Kerstspecial

/
Nick & Simon Kerstspecial 25-12-2014
Delen     Embed    

Embed deze video

Kopieer en plak onderstaande code.


Deel deze video via

E-mail deze video

  1. *
  2. *
  3. *

Nick & Simon Kerstspecial

25-12-2014

Zelden is het in de Wisseloord Studio's in Hilversum zo knus en gezellig geweest als tijdens de opnamen van Nick & Simon: Kerstspecial. Guido's orchestra, een gospelkoor, de volledige band van Nick en Simon en meer dan 25 kerstbomen; het past allemaal net in die ene studio. Nick en Simon spelen zelfgeschreven kerstnummers afgewisseld met evergreens allemaal in een heerlijke jazzy sound. Zo komen onder andere de covers Let it Snow, Christmas Time With You en Mistletoe and Wine voorbij. Als ook internationale ster Katie Melua en Sandra van Nieuwland binnenkomen voor twee prachtige duetten, is de kerst pas echt begonnen!

Tweets van Nick & Simon

Tweets van Nick & Simon

Volg Sterren.nl

Meld je aan voor de nieuwsbrief

Ongeldig e-mailadres ingevoerd.